Politica de retur

Politica de retur

 

Conform legii OUG 34/2014, clientul are posibilitatea sa returneze un produs in termen de 14 zile calendaristice, trimitand un email la contact@vogreduceri.ro. Ulterior, in cel mai scurt timp posibil, clientul va fi contactat telefonic sau prin email pentru a stabili toate detaliile legate de retur. Pretul platit pentru produse va fi returnat in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data trimiterii emailului catre adresa contact@vogreduceri.ro, dar nu inainte ca produsul/produsele sa fie returnate in conditii de revanzare, la adresa de la care au fost trimise initial.

 

Pentru a putea face retur, produsele achizitionate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate catre dvs, sa contina  toate actele insotitoare, sa aiba etichetele intacte, sa fie in ambalajul original si fara urme de purtare/ utilizare. Produsele returnate trebuie sa fie impachetate corespunzator si neaparat in alta cutie sau alt ambalaj pentru a nu prezenta nici o urma in urma impachetarii si pentru a nu fi deteriorate in urma transportului. In caz contrar, suma returnata va fi mai mica, in functie de caz.

 

Nu pot fi returnate produse legate de igiena intima, care se pot degrada sau se pot deteriora rapid, cum ar fi: produse de lenjerie intima, ciorapi, produse cosmetice desigilate, costume de baie, produse alimentare sau produse consumabile cum ar fi acumulatori, cartus imprimanta, etc.

 

Clientul are dreptul să notifice în scris la adresa de email contact@vogreduceri.ro că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului (conform OUG34/2014), rămânând în sarcina consumatorului să achite doar transportul la returnare (art 59²(2)). In cazul in care au trecut cele 14 zile de la primirea coletului, produsele intra sub incidenta garantiei oferite de partener. Pentru produsele intrate in garantie transportul pentru schimb se va imparti intre cumparator si vanzator.

 

In termen de 14 zile de la receptionarea produsului, in cazul în care produsul nu a fost conform, Partenerul va restitui clientului contravaloarea produsului şi a transportului in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la data trimiterii emailului catre adresa contact@vogreduceri.ro.

 

În cazul în care produsul a fost returnat conform dreptului legal de returnare în 14 zile, fără a se invoca un motiv, se va restitui clientului contravaloarea produsului.

 

Achizitionarea unui produs de pe site-ul vogreduceri.ro va fi considerata un acord dat de dvs privind politica de retur mai sus mentionata.

Loading...