Termeni si Conditii / Prelucrarea datelor cu caracter pers(GDPR)

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Vogreduceri.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Plasarea unei comenzi catre vogreduceri.ro.ro implica acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului vogreduceri.ro

In momentul efectuarii unei comenzi online pe site www.vogreduceri.ro, clientul declara ca a luat cunostinta si este de acord cu cele mentionate mai sus, declara si garanteaza ca are peste 18 ani sau in cazul in care este minor utilizeaza website-ul www.vogreduceri.ro insotit de un parinte sau ingrijitor. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicabile clauzele Codului Civil privind comertul in aceste situatii.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

Vogreduceri.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul vogreduceri.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului vogreduceri.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea vogreduceri.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul vogreduceri.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul vogreduceri.ro este detinut de catre Vog Shops S.R.L. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau "ascunsa" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe vogreduceri.ro sunt comercializate de Vog Shops S.R.L./Vog Mag S.R.L./Vog Online Premium S.R.L. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Ne rezervam dreptul de a refuza servicii, de a anula comenzi, fara nicio limitare, daca consideram ca prin comportamentul clientului se incalca legislatia in vigoare sau este daunatoare pentru interesele acestui site.

In cazul in care un produs este listat la un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor, vom avea dreptul de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru produsele care prezinta astfel de erori, chiar daca aceasta a fost platita de dvs.

Partile sunt de acord ca prezentul acord sa fie supus legii romane. Litigiile ce decurg din interpretarea prezentului acord vor fi solutionate pe cale amiabila iar daca acest lucru nu este posibil, vor fi prezentate instantelor competente din Municipiul Bucuresti. Partile sunt de acord ca instantele ce vor solutiona litigiul sa fie cele din Municipiul Bucuresti.

Garantia produselor vandute de vogreduceri.ro 

a. Pentru produsele electrice si electronice garantia este de un an de zile de la achizitionare, in baza facturii.

b. Toate celelalte produse sunt considerate "produse de uz mediu". Garantia pentru acestea este de 3 luni de la achizitionare, in baza facturii.

Termenii si conditiile pot suferi modificari oricand fara o notificare in prealabil. Orice modificare este considerata aceptata si nu se poate contesta iar utilizatorii /clientii,furnizorii au obligatia de a verifica termenii si conditiile periodic pentru a fi informati.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. Vog Shops S.R.L. denumita in continuare vogreduceri.ro, CUI: 38064397, Nr. ord. reg. com.: J40/13933/2017 tratează cu responsabilitate protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal și aplică cu strictețe legislația în vigoare. Mai jos vă prezentăm politica noastră cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care vă oferă posibilitatea de a vă informa cu privire la protecția pe care v-o garantăm și scopul colectării datelor cu caracter personal.

Conform cerintelor Regulamentului EU 2016/679; pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Vog Shops SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1. Operatorul datelor dumneavoastră cu caracter personal este compania SC Vog Shops SRL, adresa de corespondență fiind contact@vogreduceri.ro.

2. Începând cu data de 25 mai 2018, puteți contacta responsabilul cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail: contact@vogreduceri.ro.

3. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe vogreduceri.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

4. Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, și detaliile privind comenzile transmise către subscrisa.

5. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.

6. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a SC Vog Shops SRL, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC Vog Shops SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre SC Vog Shops SRL, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre SC Vog Shops SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati. Astfel, vogreduceri.ro, poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679.

7. Cu excepția cazului în care datele sunt necesare pentru a ne conforma unor obligații legale, transmiterea datelor cu caracter personal este voluntară, dar refuzul de a le furniza (cum ar fi nume, prenume și adresă) vă va împiedica să plasați o comandă.

8.Vogreduceri.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul vogreduceri.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

9. De asemenea, vogreduceri.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

10. Lista tuturor drepturile dumneavoastră odată cu adoptarea și implementarea GDPR:

Prin urmare, în calitate de client vogreduceri.ro, aveți următoarele drepturi:

Dreptul la informare- puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale;

Dreptul la rectificare- puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;

Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") - puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul la restricționarea prelucrării- puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;

Dreptul de opoziție- vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;

Dreptul la portabilitatea datelor- puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

Dreptul de a depune plângere- puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

Dreptul de retragere a consimțământului– in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;

Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Regulamentul UE nr. 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Vă puteți exercita aceste drepturi, fie individual, fie cumulat, foarte ușor, prin simpla transmitere a unei solicitări la adresa de e-mail contact@vogreduceri.ro

 

Loading...